2018. december 22., szombat

Chris pásztor- A te jelenléted áldást jelent💞

,,💞És az Úr Józseffel vala, és szerencsés ember vala és az ő égyiptomi urának házában vala.,,
 (1 Mózes 39:2)


Mint keresztény, történjék is bármi körülötted, tagadd meg a haragot, félelmet és elbátortalanodást, mert te Ábrahám magja vagy. Mindig ezt a nézőpontot válaszd . Talán azt mondhatnád: " Épp most nagyon bonyolult időszakon megyek keresztül; még az állásomat is elveszítettem." Mégis tagadd meg, hogy elbátortalanodj vagy megrémülj. Valójában, ha csak abból a szemszögből tekintenél a dolgokra, hogy ki is vagy igazán Krisztusban, felfedeznéd, hogy igazából nem is te veszítetted el az állást, sőt, az a bizonyos cég veszített el téged!

Egy kincs vagy, drágakő, egy fényes csillag, és győztes vagy. A jelenléted mindenhol áldást jelent , mert az Úr megáldott téged. Te birtokolod a világot. Az erőd, a képességeid és bölcsességed határtalan! A jelenléted egy cégnél vagy bármilyen szervezetben áldást jelent a cég, és annak minden tagja számára.

Most, ez nem annak a srácnak szól, aki hasznavehetetlen a munkában, és akit elbocsátottak, nem; Én Ábrahám magjáról beszélek! Ábrahám magja hatékony, gyümölcsöt terem és sikeres minden munkájában. Bármi amit tesz, haladást hoz, ez az ő öröksége. Ez az a mód, ahogyan gondolkodnod kell. Figyeld meg Józsefet, habár eladták szolgának, hamisan megvádolták és bebörtönözték, ő mégis egy áldás volt, olyannyira, hogy felelőssé tették a többi rab fölött. Ezt megelőzően, szolgaként Potifár házában Potifár felfedezte, hogy Isten megáldotta őt József miatt és felügyelőjévé tette egész birtokának.

Áldott vagy és áldást hordozol. Ahová te mész, oda megy Isten, amit megáldasz, az áldott. Temiattad az iskolád, szomszédságod, baráti köröd ,a lakhelyed és az ország ahol élsz is áldott. Emlékezz Isten Ábrahámhoz fűzött szavára: “.. és megáldatnak a te magodban a földnek minden nemzetségei;.”
 (1 Mózes 26:4). Pontosan ez az amit teszünk , közvetítjük és terjesztjük az áldásokat. Hállelujah!

Ima
Drága Atyám, köszönöm, hogy megáldasz, és áldássá teszel. Sikeressé és hasznossá, valamint hatékonnyá tettél engem, egy áldássá a világ számára, valakivé aki elraktározza szívében és terjeszti igazságodat, szeretetedet, kegyességedet és jóságodat a Jézus Szent Nevében. Ámen.

További tanulmányok:

1 Mózes 30:27
És monda néki Lábán: Vajha kedvet találtam volna szemeid előtt! Úgy sejtem, hogy te éretted áldott meg engem az Úr.

1 Mózes 39:5
És lőn az időtől fogva, hogy házának és a mije volt, mindenének gondviselőjévé tevé, megáldá az Úr az égyiptomi embernek házát Józsefért; és az Úr áldása vala mindenen, a mije csak volt a házban és a mezőn.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése