2018. október 31., szerda

Chris pásztor - Az Őszinte Dicsőítés Ereje

,,Ott jelenek meg az Izráel fiainak, és megszenteltetik az én dicsőségem által.,, (2 Mózes 29:43)


Mikor dicsőítjük Őt, Isten beszél hozzánk. Ahogyan szolgálsz Felé, Ő szintén szolgál a te szellemed felé. A menny soha nem némul el a dicsőítőn. Ha irányra, vezetésre van szükséged, vagy természetfeletti beavatkozásra, dicsérd az Urat.
Az ApCsel 13: 2-ben a biblia azt mondja: "Mikor azért azok szolgálának az Úrnak és bőjtölének, monda a Szent Lélek..." tudatva velünk, hogy Isten szellemének ereje az őszinte dicsőítés légkörében nyilvánul meg.

Az őszinte dicsőítés nem a megszokott kedvenc keresztény dalaid előadása , hanem a szíved és kezeid felemelése az Úrhoz az Ő csodálatos fenségének hódolva.

Az Úr, Jézus a János 4:23-ban felvázolja az őszinte dicsőítést, szellemben és igazságban, ami szerint a szellemed által dicsőíted az Atyát az Ő Igéjének megfelelően.
Például, azt mondja az Ige: "Mint jóillatú füst jusson elődbe imádságom, s kezem felemelése estvéli áldozat legyen." (Zsoltárok 141:2); ami azt jelenti, hogy a hatékony dicsőítés egyik módja a kezek felemelése az Úrhoz. 
Van valami nagyon mélyen szellemi és erőteljes abban mikor kezeinket emeljük az Úrhoz a dicsőítés alatt, jó illatú áldozatod nyújtva Felé.

Mikor énekelsz, és áldod a Nevét, emeld fel kezeidet is Hozzá és koncentrálj Őrá. Hamarosan el leszel ragadtatva Szeretetének melegségétől és az Ő Isteni jelenlétének dicsőségétől. Tedd ezt gyakran. Nem csak amikor a gyülekezetben vagy, hanem a szobádban, az autódban, az irodádban - bárhol és bármikor!

Emlékezz mit mondott az Úr Izrael fiainak a nyitó Igénkben; a dicsőítés helyére utalt. Az az a hely ahol Ő találkozhat veled és megnyitja szemeidet, hogy láss a szellemeddel és segít, hogy megkapd az Isteni érintést amire szükséged van ahhoz, hogy a dicsőség következő szintjére emelkedhess. Hálleluja! .

Ima
Drága Atyám, épp most is Hozzád emelem szeretetben az én szent kezeimet. Te tetted dicsőségessé az életem , te erősítetted meg lépteimet, te változtattad sorsomat át egyikévé a legnagyszerűbbeknek, soha véget nem érő győzelmekben és lehetőségek között. Ezért én dicsérlek , dicsérem szent Neved és magasztalom hatalmadat. Köszönöm jelenlétedet és dicsőségedet az életemben Jézus nevében. Ámen.


További tanulmányok:

1 Timótheus 2:8;
Akarom azért, hogy imádkozzanak a férfiak minden helyen, tiszta kezeket emelvén föl harag és versengés nélkül.

János 4:23-24;
De eljő az óra, és az most vagyon, amikor az igazi imádók lélekben, és igazságban imádják az Atyát: mert az Atya is ilyeneket keres, az ő imádóiul. Az Isten lélek: és a kik őt imádják, szükség, hogy lélekben és igazságban imádják.

Filippi 3:3;
Mert mi vagyunk a körülmetélkedés, a kik lélekben szolgálunk az Istennek, és a Krisztus Jézusban dicsekedünk, és nem a testben bizakodunk:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése