2024. április 9., kedd

🌟 MARADJ A CSÚCSON❣️

,,💞A tolvaj nem egyébért jő, hanem hogy lopjon és öljön és pusztítson; én azért jöttem, hogy életök legyen, és bővölködjenek.,, (János 10:10)

Isten azt szeretné, hogy életed legyen, és élvezd azt. Minden nap egy izgalmas és boldog nap kellene, hogy legyen a számodra, az öröm és boldogság napja. 
Ezt ne add fel semmiért sem. Ne add egyik napodat se a szomorúságnak, bánatnak vagy az ördögnek. 
Ez egy döntés, amit neked kell meghoznod.

A 2 Korinthus 2:14 azt mondja, hogy: „Hála pedig az Istennek, a ki mindenkor diadalra vezet minket a Krisztusban, és az ő ismeretének illatját minden helyen megjelenti mi általunk.” 
Észrevetted, hogy azt mondja: „…mindenkor…minden helyen”?
Ez Isten álma a számodra. Azt akarja, hogy minden nap a csúcson légy, hogy győzz és uralkodj az életben minden nap, hogy virulj és virágozz az áldásokban.

Azok, akik azt mondják, hogy nem lehetünk mindig örömtelik, vagy, hogy az élet hegyekből és hullámvölgyekből áll, nem ismerik igazán Istent és azt a minőségű életet, amit Ő nekünk adott. 
A Biblia azt mondja, hogy a Föld telve van az Úr jóságával (Zsoltárok 33:5). Halleluja! 
Nem számít, hogy mivel szembesülsz a napjaidban: ha a hullámok háborognak, maradj a csúcson! 
Ha a hullámok magasabbra emelkednek, te emelkedj föléjük!

Te nem egy áldozat vagy ebben az életben, hanem egy győztes Krisztus Jézusban. 
Az 1 János 4:4 azt mondja: „Ti az Istentől vagytok fiacskáim, és legyőztétek azokat; mert nagyobb az, a ki bennetek van, mint az, a ki e világban van.” Semmi nem tud letörni téged. 
A Jakab 1:2 azt mondja, hogy teljes örömnek tartsd, ha különféle prűbatételeken mész át. 
Miért? Azért, mert Krisztusban, diadalmas vagy! Vele együtt ülsz az uralom helyén, és ezzel az erővel irányítani tudod az életed körülményeit a te javadra.

Ezért élj minden napot függetlenül a körülményektől! 
Függj a Nagyobbtól, aki benned él, és utasítsd vissza, hogy kimozdítsanak a körülötted lévő történések! Éld a magasabb szintű életet Krisztusban! Halleluja!

Megvallás:
Drága Atyám, köszönöm a te örökkévaló és csalhatatlan
Igédet, amely munkálkodik bennem, és mindenkor diadalra vezet! A körülményektől függetlenül élek, mindig én irányítok, a magasabb és felsőbbrendű élet fényében sütkérezve Jézus Nevében, Ámen!

További Igék:


Jakab 1:22;
Az ígének pedig megtartói legyetek és ne csak hallgatói, megcsalván magatokat.

2 Korinthus 3:5;
Nem mintha magunktól volnánk alkalmatosak valamit gondolni, úgy mint magunkból; ellenkezőleg a mi alkalmatos voltunk az Istentől van:

János 10:10;
A tolvaj nem egyébért jő, hanem hogy lopjon és öljön és pusztítson; én azért jöttem, hogy életök legyen, és bővölködjenek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése